Miskolc Győri kapuban, 2 szobás lakás

2023. május 25. Palocsányi Tamás
Ország: Magyarország
Város: Miskolc
Összeg: 19900000 Ft
Ha Ön Miskolc Győri kapu egyik legjobb részén szeretne lakni, vagy gyorsan kiadható lakást keres befektetőként, úgy kérem álljon meg itt, MEGTALÁLTA, EZ AZ! Önnek ajánlok egy 4. emeleti, 2 szobás, 35 nm-es, EGYEDI TERVEK ALAPJÁN ÁTALAKÍTOTT ÉS MODERNIZÁLT lakást!

Az ingatlan frekventált helyen, belvárostól néhány percre található. A társasház a 80-as évek elején minőségi kivitelezésben épült 4 szintes panelépület 4. szintjén található, ami garantálja a csendet és nyugalmat.

2021-ben TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁST KAPOTT A LAKÁS!
- ÚJ hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók
- ÚJ víz- és villamossági hálózat
- Új belső tér, modern kialakítások
- ÚJ konyhabútorzat, gépesítve
- ÚJ klímaberendezés
- ÚJ biztonsági bejárati ajtó

Az ingatlan vételára tartalmazza a beépített műszaki berendezéseket is. A bútorzat megbeszélés tárgyát képezi!
A lépcsőház JELENTŐSEN felújított, tiszta. Igényes lakóközösség jellemzi. A lakás kellemes hőmérsékletét a megbízható távhő szolgáltató biztosítja. Elhelyezkedése miatt kiváló infrastruktúrával rendelkezik, busz- és villamosmegálló, Coop, Aldi, Lidl, üzletek, gimnáziumok, szakközépiskolák, iskola, óvoda, bölcsőde, játszóterek, posta, orvosi rendelő, mind-mind néhány percnyi távolságokra találhatóak!

BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE KÜLÖNÖSEN AJÁNLOM! GYORSAN ÉS JÓ ÁRON KIADHATÓ A LAKÁS!!!

Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelre is szüksége lenne, irodánkban Magyarország összes bankjának ajánlataival várja bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja Önnek a legjobb megoldást! Igény esetén, korrekt ügyvédi háttérrel segítjük az adás-vételt!

Amennyiben ilyen csendes, nyugodt, zöld környezetben szeretne élni, vagy befektetésnek keres azonnal kiadható ingatlant, úgy kérem hívjon, nézzük meg együtt eme gyöngyszemet!

tel: +3670454-4914